Huis

Boskant 20 - Schilde

Woongedeelte - 86m²


De compacte woning werd bijna volledig gerenoveerd in 2010, met gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Voor details hierover klik je best op het tabblad Technisch.

Je komt binnen via de nachthal, die rechts uitgeeft op de woonkamer met een halfopen keuken. De keuken is van 2010, met  inductie kookplaat, hetelucht oven, aparte microgolf, grillplaat, vaatwasser en dampkap met gefilterde afvoer naar buiten, allemaal van Siemens.   De keuken (10m²)  heeft ook een deur  die uitgeeft op het eerste terras naast de woning.

De woonkamer (27m²)  heeft naast een vast raam ook  een breed schuifraam aan de voorzijde, waar ook nog eventueel een veranda kan uitgebouwd worden.

Er is een gastentoilet met  Geberit hangtoilet en handenwasser. Daarnaast is de badkamer (6,6m²), voorzien van nogmaals een Geberit hangtoilet, ligbad, dubbel wasmeubel met opbergruimte,  vaste douche met thermostatische Grohe mengkraan. Er is ook een vaste radio geîntegreerd in hetplafond.

Naast de badkamer komen we aan de wasruimte (5m²), met aparte aansluitingen voor zowel wasmachine als droogkast (afvoer voorzien), extra bergruimte en toegang tot de kruipzolder. Beide slaapkamers zijn even groot (10,2m²)  en uiteraard voorzien van zowel vaste internet- en coax aansluiting.

Alle ramen zijn super geïsoleerd (Ug 1,1 W/m²K), van 2010 en voorzien van automatische, elektrische rolluiken. Alle inbouw verlichting met Philips Master LED,  dimbaar.

Op het in 2010 gerenoveerde dak liggen 24x 180Wp Sharp zonnepanelen met binnen een 4kW SMA omvormer. Er zijn nog certificaten voorzien tot 04/2030, ongeveer 4x350€ per jaar.